• FI-67100 Kokkola
  • info@wideflow.fi
  • Paras aika tavoitella: 9:00 – 15:00

SaaS-ratkaisulla tuottavuutta

Asiantuntijatyön tuottavuus on organisaation menestyksen keskeinen tekijä. Projektinhallinnan parhaat käytännöt, kuten PRINCE2, PMBOK ja Kanban, yhdistettynä digitaalisiin SaaS-ratkaisuihin, voivat merkittävästi parantaa asiantuntijatyön tuottavuutta.

Read More

Työn tuottavuuskehitys nousuun

Suomen teollinen tuottavuus on edelleen korkea, mutta se ei riitä, kun navigoimme laajan siirtymän kohti tietoyhteiskuntia. Teollisten hyödykkeiden kysyntä ei kasva kovin voimakkaasti. Markkina on jo kyllästynyt ja kysynnän painopiste on siirtynyt palveluihin.

Suomessa on tilaa investoinneille, sillä yritykset menestyvät hyvin. Kuitenkin voitot on jaettu omistajille osinkoina, kun taas Ruotsissa yritykset ovat investoineet liiketoimintaansa.

Read More

Investointiprojektien johtamisessa on parannettavaa

Investointiprojektien johtamisen haasteet vaihtelevat projektin koosta ja monimutkaisuudesta aina organisaation sisäisiin rakenteisiin ja toimintakulttuuriin. Yhteisiä haasteita ovat esimerkiksi resurssien puute, epäselvät tavoitteet, puutteellinen suunnittelu ja viestintä sekä projektin monimutkaisuuden ja epävarmuuden hallinta. On tärkeää tunnistaa nämä haasteet ja kohdata ne rohkeasti.

Read More